OVER

over

Rescue Team Friesland is een non-profit organisatie onder leiding van Houwina Postma en Frank Kuiper, met als doel om vermiste personen op te sporen met een team op het water-, en op het land. We hebben een professioneel vaar-, duik-, sonar-, en grondteam.

 

Sinds 1 november 2017 is ons team opgericht en houden we ons bezig met intensieve trainingen en zoekacties. Door het groot aantal vrijwilligers, die in allerlei omstandigheden belangeloos ingezet kunnen worden, is onze inzet en onze volharding groot, wij werken vanuit ons hart.

 

 

Door de ervaring die we hebben opgedaan met een aantal zoektochten naar vermisten, zijn wij super gemotiveerd om de onzekerheid weg te nemen die de familie en achterblijvers treft bij een vermissing, want het zal je kind of ander familielid maar zijn die niet meer thuis komt. Elke inzet gaat in samenwerking met een woordvoerder van de  familie en/ of de politie. Daarnaast werken wij ook samen met Dutch Rescue Dogs. Ons hart gaat uit naar degene die zijn dierbare moet missen …